Hitri in kakovostni prevodi v več kot 30 jezikov

Natančni prevodi po razumnih cenah! Ponujamo celostno prevajalsko storitev za vse vrste besedil in pravnih dokumentov ter jamčimo za kakovost, strokovnost in zanesljivost v vseh evropskih in svetovnih jezikih.

Ugodni prevodi YU jezikov: prevajanje srbščine, hrvaščine …

YugoTranslate je specializiran za prevajanje in sodno prevajanje srbščine, hrvaščine in drugih jugoslovanskih jezikov. Naši izkušeni in strokovni prevajalci – naravni govorci, zagotavljajo hitre in visokokakovostne prevode že za 15 EUR!

Sodno overjeni prevodi v najkrajšem možnem času

Hitri, cenovno ugodni in zanesljivi sodno overjeni prevodi, že od 20 EUR naprej. Sodne prevode za posamezne jezike uredimo že isti dan. Možna dostava v Ljubljani ali po pošti. Brezplačna pomoč in svetovanje pri pridobivanju potrebne dokumentacije.

Jugosfera

Sani Bečirović, zlato in srebro zlate šole

Gost prve Jugosfere v novi sezoni jutranjcev Radia Študent je legenda slovenske košarke Sani Bečirović. Pogovarjamo se o slovenski zmagi ne Eurobasketu 2017 ter jugoslovanski šoli košarke. (more…)

Dr. Miklavž Komelj, pesnik, teoretik, umetnostni zgodovinar

Gost tokratne Jugosfere, jutranje rubrike Radia Študent, ki nastaja pod okriljem Zavoda YugoTranslate, je pesnik, teoretik in umetnostni zgodovinar Miklavž Komelj. (more…)

Ana Panić, kustosica: “Nikoli jim ni bilo bolje?”

Gostja prve Jugosfere v tej sezoni je Ana Panić, beograjska zgodovinarka umetnosti in višja kustosinja Muzeja zgodovine Jugoslavije, povod pa je pravkar odprta razstava "Nikoli jim ni bilo bolje?" (more…)

dr. Sergej Flere, sociolog in sodni tolmač

Gost tokratne Jugosfere je dr. Sergej Flere, sociolog, religiolog ter sodni tolmač za angleški, srbski in hrvaški jezik (more…)